No Widget Added

Please add some widget in Offcanvs Sidebar

Shopping cart

shape
shape

Sorular&Cevaplar

  • Home
  • Sorular&Cevaplar

SIKÇA SORULAN SORULAR

Eğitimlerimiz yüz yüze ve online olarak iki şekilde gerçekleştirilmektedir. Ankara Çayyolunda yer alan okulumuzda yüz yüze ve online derslerimiz teorik ve uygulamalı olarak verilmektedir.

Eğitimlerimiz ağırlıklı uygulamalı ve sektörden eğitmenlerle bire bir çalışmalar yapılarak gerçek deneyim fırsatları ile sunulmaktadır.

Eğitimlerimize okuma ve yazma becerisi olan her yaşta insan katılabilir. Ancak tüm eğitim branşlarımıza katılım öncesi zorunlu olan ön görüşmeler sonrasında eğitime katılabileceğine karar verilmektedir.

Eğitime bulunan dönemde katılım sağlayamayan öğrenci bir sonraki dönem de varsa eksiklerini tamamlayarak tekrar görüşmelere katılabilmektedir.

Her yıl bir kez gerçekleşen bursluluk seçimi eğitime hak kazanan kişilerin bir dönem boyunca sinemar’ta eğitim almak için hak kazanırlar.

Peşin veya bankaların kredi kartlarına uygulanan ödeme kolaylıklarıyla öğrencilerimize sunulmaktadır.

Anlaşmalı bankalarımız tarafından sağlanan kredi kartına çeşitli taksit olanaklarına bölünebilmektedir.

Evet, ziyaret de edebilirsiniz. Okulumuzu ziyaret ederek kendiniz için en doğru adımın ne olduguna danışman hocalarımızla birlikte karar verebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimiz Sinemart’ın geniş ailesine dahil olmaktadır. Eğitim süresince öğrencilere sunulan sürekli öğrenme fırsatı sağlanmaktadır. Bu şekilde öğrenci eğitimleri bitse bile tekrar dinlemek istediği dersi başka bir sınıfta da dinleyebilmektedir. Kitap kulübü sayesinde yeni yüzlerle tanışmak çeşitli soruları özgürce sorabilmek ve kendi networklerini bu ortamlarda artırabilmekteler.

×

Merhaba ,

Bizim için bir sorunuz veya geri bildiriminiz mi var?

× WhatsApp